Camera intraorala wireless K910

De ce o camera intraorala in cabinetele stomatologice?

De ce o camera intraorala in cabinetele stomatologice?

 

De ce o camera intraorala in cabinetele stomatologice?

Adeseori, pacientii sunt prea putin increzatori in medicul stomatolog, in special atunci cand se adreseaza acestuia pentru prima oara. Iar intrebari de genul ”Chiar am o carie ascunsa?” sau ”De unde stie dentistul ca este o problema la implant?” sunt destul de frecvente.

Pentru a inlatura orice indoiala din randul ”vizitatorilor” ce ajung sa paseasca in cabinetele si clinicile de stomatologie, o solutie salvatoare poate fi camera intraorala. Este vorba despre un instrument deosebit de util, care datorita dimensiunilor restranse, este bine tolerat de pacienti si usor de folosit de catre cadrele medicale specializate.

 

Care sunt cele mai bune motive sa folositi camere intraorale?

Pacientul are posibilitatea sa urmareasca ”live” tot ce se intampla pe parcursul sedintelor de tratament. Imaginile pe care le vede proiectate pe un monitor, corespund cu ”panorama” avuta de medicul dentist in timpul interventiilor propriu-zise.

Intr-o etapa succesiva, pacientii au acces la mai multe imagini simultan, putand astfel compara situatia cavitatii orale inainte de tratament si dupa. Imaginile obtinute vor ramane in dosarul fiecarui pacient (in format electronic), iar la cerere, vor fi puse la dispozitia acestuia.

Odata ce aveti prezenta camera intraorala in cabinetul stomatologic, pacientii vor putea participa constient la desfasurarea terapiilor dentare. In acest mod, isi pot da seama cum se prezinta leziunile cariogene sau de ce li s-a spus ca implanturile sunt instabile.

De asemeni, aceeasi camera intraorala va permite marirea imaginilor surprinse, fara sa le fie diminuata calitatea. Astfel, pacientul va putea observa fiecare detaliu din zonele de tesut gingival sau dentar greu de vazut cu ochiul liber.

Rolul camerei intraorale este esential nu doar pentru tratamentele mai invazive (endodontie, parodontologie, implantologie, etc.), ci si in sedintele de igiena dentara. In momentul in care pacientul are ocazia sa descopere, de exemplu, consecintele acumularilor de tartru, poate ca pe viitor, va fi mai motivat sa dea o mai mare importanta metodelor profilactice.

In concluzie, camera intraorala, va favoriza o mai buna legatura intre pacienti si cadrele medicale. Sporind increderea in tratamentele aplicate, veti obtine rezultate mai bune si, implicit, maxima satisfactie a persoanelor ce ajung sa apeleze la serviciile dumneavoastra.

Leave a Comment

Your email address will not be published.