Aparatura stomatologica din China – DA sau NU?

Aparatura stomatologica din China – DA sau NU?

Aparatura stomatologica din China – DA sau NU?

Aparatura stomatologica din China – DA sau NU? Sa fie oare toate produsele ”Made in China” doar o marfa low cost, ce nu-si merita banii? Cum se poate schimba mentalitatea consumatorului (fie el chiar cu pretentii) vis-a-vis de tot ce provine de pe piata orientala?

Echipamente stomatologice din Orient sau din Occident?

In ultimele decenii, pe piata bunurilor de larg consum, competitia intre comercianti si mai ales intre producatori, devine tot mai acerba. Aceeasi tendinta este prezenta si in domeniul stomatologic, la fel ca in intregul ambient medical.

Cand vine vorba despre propria sanatate, pacientii sunt foarte selectivi. Si mereu se vor indrepta spre acele structuri (laboratoare, clinici sau cabinete stomatologice), unde considera ca vor fi rasplatiti cu dotarile, serviciile si procedurile terapeutice pe care si le doresc si de care au nevoie.

Si daca tot a venit vorba despre dotari, servicii si proceduri… Oricata pricepere ar avea un medic stomatolog, indiferent de experienta acumulata in ”campul muncii”, aceasta nu inseamna nimic fara aparatura medicala potrivita.

Insa acum urmeaza dilema cea mare. Exista oare termen de comparatie, de exemplu, intre uniturile dentare sau alte echipamente fabricate in China si cele ”Made in Germany”?

La fel cum nu tot ce zboara se mananca, nici tot ce vine din Occident nu aduce cu sine o calitate ireprosabila. In schimb, ati putea fi surprinsi cate produse de calitate, de care nici nu stiati, va sunt oferite de brand-uri ”domiciliate” in China.

Succesul producatorilor orientali…

Multe dintre lucrurile pe care obisnuim sa le achizitionam, au la vedere etichete de genul ”Made in China”… sau poate ”Made in India”, in Bangladesh sau Taiwan. Nu facem referire doar la articolele de imbracaminte, de incaltaminte sau la accesorii, ci si la diverse gadget-uri tehnologice, automobile si chiar echipamente stomatologice, toate produse in indepartatul Orient.

In general, consumatorul de rand are de ales intr-o paleta extrem de larga de marfuri, de origini, calitati si preturi dintre cele mai variate. Uneori, poate ca primeaza mentalitatea ca tot ce poarta eticheta ”Made in China” dauneaza grav sanatatii (poate chiar la propriu vorbind), ajungand sa refuze din start toata aceasta categorie de marfuri.

Este trist (dar adevarat) cum o piata cu potential reuseste sa fie stigmatizata, totul petrecandu-se de fapt, in detrimentul consumatorului. Sa nu uitam ca si pacientul este tot un fel de consumator…

Prin urmare, dragi consumatori, atata timp cat exista segmente de piata acaparate de producatorii chinezi, acest lucru nu inseamna ca ati facut alegeri eronate, dimpotriva. Poate ca ati fost atrasi de calitatea marfurilor sau poate v-a stimulat o caracteristica mai perfomanta ori o imbunatatire pe care nu ati gasit-o la alte produse similare.

Concluzie…

Ignorati eticheta, ghidati-va dupa performantele oferite! Oricand, un brand chinezesc poate concura cu unul occidental. Studiati in amanunt oferta Upex cu echipamente stomatologice, disponibila pe website-ul nostru: www.upex.ro!

Aparatura stomatologica din China – DA sau NU?

Leave a Comment

Your email address will not be published.