Service Aparatura Stomatologica si Garantie. Asistenta tehnica clienti. 

Pe langa comercializarea de aparatura stomatologica, compania noastra este responsabila si de doua etape post-vanzare: service si garantie. Serviciul de asistenta tehnica clienti, ce include service aparatura stomatologica si garantie echipamente medicale, reprezinta unul dintre punctele noastre de forta.

Cele doua servicii sunt incredintate personalului echipei TehnoDent Maintenance, instruit corespunzator si cu experienta in comercializarea si instalarea echipamentelor ce se folosesc in clinici, laboratoare si cabinete de stomatologie.

Service aparatura stomatologica

De-a lungul timpului, ne-am permis sa formam o echipa tot mai calificata, mereu disponibila cererilor venite din partea clientilor ce au achizitionat deja aparatura stomatologica, asa cum va este prezentata in catalogul cu produse.

Asigurand service-ul, primul care se va bucura de avantaje este clientul final, care nu va mai suporta costuri suplimentare pentru reparatiile necesare. De cate ori aveti nevoie, un tehnician TehnoDent se va deplasa la fata locului pentru a inlocui piesele uzate / stricate.

Pachete service aparatura stomatologica. Avantaje

Fiecare client, fiind important pentru noi, va dispune de pachete service aparatura stomatologica: service unituri dentare (service scaune stomatologice), service piese de mana (service turbine dentare, piese drepte, micromotoare), etc.

Astfel, veti beneficia in orice moment de tarife personalizate, inferioare preturilor standard pentru serviciile solicitate, indiferent daca acestea erau programate sau nu.

Inca un avantaj de care se va putea bucura fiecare nou client, consta in efectuarea unei prime ”vizite” in mod gratuit.

In plus, indiferent de tipul de echipamente stomatologice, va garantam o perioada de service post-vanzare de cel putin 5 ani.

Garantie echipamente medicale

In comertul cu aparatura stomatologica, la fel ca in orice alt tip de comert online, un alt atu important prin care companiile au ocazia sa castige increderea clientilor, consta in serviciul de garantie.

Echipa TehnoDent Maintenance va ofera o anumita perioada de garantie echipamente medicale, acestea sunt cateva exemple:

  • Garantie de 6 luni pentru: piese de mana (turbine, piese contraunghi, piese drepte, micromotoare pneumatice) si alte accesorii stomatologice;
  • Garantie de 12 luni pentru: autoclave, accesorii pentru sterilizare, compresoare fara ulei (uscate), aparate pentru aspiratie chirurgicala, lampi fotopolimerizare, aparate detartraj, micromotoare electrice;
  • Garantie de 24 de luni pentru: unituri dentare (garantie scaune stomatologice).

Garantia pentru piesele de schimb este oferita doar in cazul in care reparatia a fost facuta de catre TehnoDent Maintenance, sau de catre tehnicieni autorizati si agreati de noi.

Potrivit studiilor, fara servicii specializate precum cele de garantie echipamente medicale sau de service aparatura stomatologica, clientii se reorienteaza spre alte companii.

Conform statisticilor, cea mai mare parte din categoria consumatorilor declara ca nu ar fi schimbat furnizorul de produse sau / si servicii stomatologice daca ar fi beneficiat de toate avantajele aferente.

Apelati cu cea mai mare incredere la firma noastra! Pe langa ca nu veti fi dezamagiti de aparatura stomatologica furnizata, va vom rasplati cu garantie si service post-vanzare, ambele valabile pentru toate produsele achizitionate!

 

 

Service-TehnoDent-Maintenance